Suna - 0766 313 898

De ce Optik Tataru?

De ce Optik Tataru?
by

De multe ori cand avem nevoie de servicii medicale cautam calitate si rezolvarea problemelor noastre intr-un timp cat mai scurt si mai util. De ce m-am decis sa scriu despre Optik Tataru? Deoarece Optik Tataru reprezinta un nume de top in optica medicala oferind servicii oftalmologice de cea mai buna calitate.

Optik Tataru ofera cele mai bune servicii in domeniu si anume:

De asemenea la Optik Tataru puteti gasi ochelari, rame de la cele mai cunoscute firme din domeniu cum ar fi Ray Ban, Versace, Guess, Valentino, Vogue, Ralph Lauren, Arnette, Police, Dolce & Gabana, Calvin Klein etc.

Lentilele pentru ochelari sau lentilele de contact pe care le puteti gasi la Optik Tataru sunt de asemenea lentile de ultima generatie de la companii specializate cum ar fi ZEISS, companie care a revolutionat domeniul oftalmologic.

Optik Tataru are deschise 10 locatii unde puteti primii cele mai bune sfaturi legate de oftalmologie, consult ochelari, ochelari, lentile de contact sau oricare alte probleme ce tin de optica medicala sau oftalmologie.

Unde puteti gasi sediile Optik Tataru?

Daca aveti nevoie de un consult oftalmologic ne puteti gasi in: Suceava, Falticeni, Radauti, Vatra Dornei, Gura Humorului sau Campulung Moldovenesc, Botosani, Pascani si Dorohoi.

Pentru mai multe detalii si date de contact va invit sa vizitati site-ul: www.optiktataru.ro

 

Share